Waarom ons?

Lief biedt u:
☆ Professionele, persoonlijk en veilige zorg volgens de laatste inzichten.
☆ Tijd en aandacht.
☆ Pretecho's op meerdere locaties, door de gehele Haarlemmermeer & Bollenstreek
☆ Twee vaste echoscopisten, die tevens verloskundigen zijn.
☆ Echoscopisten die opgeleid zijn om medische echo's te doen.
☆ Spreekuur ook in de avonduren.
☆ Verbonden aan Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek.

Zwanger! Een bijzondere, mooie en ook spannende tijd breekt aan. Naast de professionele zorg van de Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer en Bollenstreek is het ook heel leuk om tijdens je zwangerschap een pretecho te maken. We zijn twee medisch opgeleide verloskundigen/echoscopisten en nemen de tijd voor de zwangere en haar partner om jullie kindje mooi in beeld te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat er tijd een aandacht besteed kan worden aan zo'n bijzondere periode in jullie leven. Wij bieden echo's aan in de Haarlemmermeer & Bollenstreek (Nieuw-Vennep, Hoofddorp meerdere locaties en Hillegom) Wij heten jullie van harte welkom in onze Pretechocentrum Lief!

Maak kennis met onze ervaren echoscopisten!

Cecilia Martens

In 1990 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Sinds 2007 is ook mijn interesse in de echoscopie gekomen en heb ik me bijgeschoold als echoscopiste. Inmiddels maak ik alle soorten echo’s binnen de verloskundigenpraktijk, via ons eigen echocentrum. Sinds enkele jaren zijn wij ook gestart met het maken van pretecho’s. Je bent van harte welkom om eens uitgebreid je kindje te komen bewonderen in 2D of in 3/4D.

Fifi Arp

Sinds 2002 ben ik verloskundige en in 2008 ben ik gestart met het maken van echo’s. In die tijd nog een iets vrij nieuws, inmiddels niet meer weg te denken uit de verloskundige zorg. Wij zijn bevoegd en bekwaam in het maken van alle eerstelijns echo’s. Wij doen de medische echo’s bij zwangere, maar ook de pretecho’s. We hebben sinds kort geheel vernieuwde apparatuur, waardoor je je kindje nog mooier kunt zien, zwel 2D als 3/4D. Ik vind echoscopie een prachtige aanvulling op ons toch al zo mooie vak, de verloskunde. Van harte welkom bij ons echocentrum.

Danielle Schor

Ik werk al 18 jaar als echoscopiste en heb de rol van echoscopiste binnen de verloskunde zien uitgroeien tot een onmisbare component. Sinds april 2019 maak ik met veel plezier echo’s voor deze praktijk. Ik werk ook nog 2 dagen per week in het ziekenhuis, alwaar ik zeer veel ervaring opdoe die ik hier in kan zetten. Ik heb zelf 2 zonen van 22 jaar en een dochter van 13 jaar. Vooral tijdens de zwangerschap van de tweeling heb ik veel echo’s gehad, dus ik weet dat het leuk, maar ook best spannend is om voor een echo te komen.

Jessie de Zwart

Jessie is onze vaste waarneemster echoscopie. Zij heeft bij ons stage gelopen in 2019 en we zijn heel blij dat ze 1 dag in de week bij ons is komen werken. Ze werkt ook bij andere echocentra en je kunt haar tegenkomen bij alle echo’s.  Onze Erkenningen