Verscherpte maatregelen Corona

21 oktober 2020
20 oktober 2020

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van enkele belangrijke zaken. Naar aanleiding van de aanpassing van de Corona maatregelen in het land moeten ook wij de maatregelen in onze huidige verloskundige zorg aanpassen. De aanpassingen zijn erop gericht de kans op besmetting of quarantaine voor jullie als zwangeren en ons als zorgverleners zo klein mogelijk te houden. Deze afspraken zijn regionaal gemaakt met alle praktijken hier uit de omgeving. Wij beseffen ons dat deze maatregelen niet leuk zijn voor jullie, maar door deze maatregelen houden wij de verloskundige zorg in Haarlem en Haarlemmermeer op het juiste niveau. En kunnen wij dus goed voor jullie blijven zorgen.

  • Pretecho‚Äôs blijven nog mogelijk, helaas kom je wel op deze afspraak als zwangere alleen. Wij hebben enkele spreekuren ingericht op bepaalde tijden waarop je partner wel mee kan komen. Andere mensen naast je partner zijn helaas nog niet toegestaan.
  • De echoscopiste zal een mondkapje dragen
  • Wij vragen jullie gedurende de echo een mondkapje te dragen. Neem zelf een mondkapje mee. Dit geldt ook voor de partner.

Belangrijk hierbij blijft, kom niet naar de praktijk bij klachten:

  • Verkoudheidsklachten.
  • Hoesten.
  • Verhoging > 38 graden.

Het algemene advies is dan om thuis te blijven en je te laten testen.

Hartelijk dank voor jullie genomen moeite, samen komen we er wel!

Tot gauw binnen ons echocentrum.